Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 08 des 21, 17:02

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av ey1984

Opprinnelig postet av Asgeir

FFK har hatt en forferdlig svak statistikk på andre- og tredjeballer gjennom sesongen, på tross av godt sluttresultat (4. plass). Nesten samtlige lag har bedre statistikk på andre- og tredjeballer, inklusive de laga som rykker ned!

Hvor finner du tall på dette?

Har ikke tall, det er bare et distinkt inntrykk jeg har hatt gjennom hele sesongen. Våre motstandere får utrolig ofte ballen til en godt plassert medspiller, og det ofte uten en FFK-spiller i nærheten engang. 

Jeg mente forøvrig at våre mostandere har hatt bedre andre- og tredjeball-statistikk enn FFK når de møter FFK, og ikke generelt.

Skulle vært artig å solide tall på det, vil jeg si. Det kan jo være at duellspillet og påfølgende andre og tredjeball ikke har så avgjørende effekt som man skulle tro.

Det hadde vært spennende å hatt solide tall på det, men det er ganske stor forskjell mellom at vi statistisk scorer dårligere enn bunnlagene, og at du synes vi har scoret mye dårligere. Såpass presise bør vi greie å være. 

Når vi først er inne på statistikk. Når det gjelder expected goals så er det mye som tyder på at vi fikk ca som fortjent i år. Vi endte totalt på 2. plass i xG for per kamp, kun slått av Aalesund, og på 5. plass i xG mot per kamp, Ham-Kam på 1. plass. Den store overraskelsen er definitivt Ranheim, som ligger på 3. plass på xG for og 2. plass på xG mot. Om de fortsetter som i år, med bedre uttelling, kan de bli skumle til neste år. Jerv ser for øvrig ut til å ha hatt en del tur i år. Med en xG på 1.62 endte de på 5. plass, og med 1.5 xG mot ender de opp på 8. plass.
 
Oppsummert: Vi endte opp omtrent der vi fortjente. Ham-Kam er overlegent best på xG mot, Aalesund overlegent best på xG for. Ranheim ekstremt underbetalt og hadde ut ifra statistikken fortjent å ligge ca sammen med oss bak de to øverste. Jerv har vært overbetalt og burde ut ifra disse statistikkene ligget noen få plasser lenger nede på tabellen. 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340