Husk meg
Brukernavn
Passord

Gjestende supportere » Hotell

Hotell

Om du ikke rekker å komme deg hjem etter kamp, eller får lyst til å tilbringe noen netter i vår vakre by, har Fredrikstad en rekke overnattingsmuligheter å tilby.

Quality Hotel Fredrikstad

Byens nyeste og fjongeste hotell ligger så sentralt man omtrent kan komme. Hotellet åpnet i mars 2007 som Radisson SAS Fredrikstad og har i tillegg til rom i vanlig Radisson-standard. Det er senere byttet kjede til Quality Hotel.

Hotel City

Rica City Hotel, er selve bautaen på hotellfronten i Fredrikstad. Hotellet, som ligger midt i gågaten, har holdt det gående siden 1964. Hotel City har gjennomgått en rekke ansiktsløftninger opp gjennom årene, og i mars 2007 ble alle rommene totalrenoverte. I 1. etasje ligger den nyåpnede baren Katti og den populære restauranten Tobias.

Hotel Victoria

Hotell Victoria åpnet så langt tilbake som i 1883. Det var faktisk her Fredriksstad Fodboldklub holdt sitt stiftelsesmøte 7. april 1903. Hotellet ligger rett ved Brygga og har overlevd branner og det som verre er. Hotellet ble totalrenovert i 1989.

Hotell Fontenen

Hotel ValhallaMuligens det rimeligste, sentrumsnære hotellalternativet. Hotell Fontenen, ligger så å si på brygga. Det er ikke akkurat det mest fancy stedet i verden, men hotellet har sin sjarm og passer perfekt om du er mer opptatt av å ha et sted og sove enn at alt skal være i marmor.

Hotell Valhalla

På St. Hansfjellet midt i byen troner Hotell Vallhalla. Valhalla tilbyr mye av det samme som Fontenen, det vil si rimelig overnatting uten noe mikkmakk. Det er en kort spasertur til sentrum og Brygga. Vær oppmerksom på at Vallhalla alltid flagger med FFK-vimpelen sin på kampdager.

Gamlebyen Gjestegaarder

Gamlebyen Gjestegaarder ligger midt i hjertet av Gamlebyen i Fredrikstad en kort fergetur over Glomma fra sentrum. Gamlebyen er Nordens best bevarte festningsby, med vakre renessansekvartaler og et fantastisk stjerneformet vollanlegg som omkranser den gamle byen.

Både i og rundt byen finnes det en rekke andre overnattingsmuligheter, fra camping til fjordhotell. Turistkontoret i Fredrikstad, www.opplevfredrikstad.com, kan være behjelpelige med ytterligere informasjon.

Av: Martin Henriksen.

Publisert 16. mai 2008 kl 18:57, endret 17. mai 2011 kl 18:57

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340